5. Fejezet - A nagy beszélgetés

Miután Louis félrehívott láttam Loren arcán, hogy nem igazán tetszik neki az, hogy én vele beszéljek. Mintha egy kis féltékenységet éreztem volna a hangjában is.
- Igen Louis mit szeretnél? – kérdeztem Tőle meglepődve
- Csak megszerettem volna kérdezni, hogy nagyon haragszotok Ránk amiért ilyen idiótán viselkedtünk? Mert Loren nagyon kikelt magából – kérdezte szomorú arccal
- Hát Loren elég lobbanékony természet, de nagyon kedves is tud lenni és ha valakit megkedvel akkor azzal szoros barátságba is kerülhet vagy még több – kacsintottam rá Lou-ra
- Értem, de akkor nagyon haragszik? – nézett rám boci szemekkel
- Nem haragszik, csak nem szereti, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy azt Ő elképzelte – mosolyogtam rá – de biztos csak ezt szeretted volna kérdezni?
- Hát…öööö…a többi az annyira nem fontos – sütötte le a szemét
Mikor már mondani akartam neki, hogy nyugodtan kérdezzen ha van valami, de odalépett mellénk Harry és így nem tudtunk már nyugodtan beszélgetni.
- Mit szeretnél Harry? – néztem rá morcosan – nem látod, hogy éppen beszélgettünk?
- Ne haragudjatok, csak meg akartam kérdezni, hogy nem megyünk-e át valami vadabb helyre, ahol táncolni is lehet?! – kérdezte aranyos mosollyal az arcán
- Nekem nincs túl sok kedvem, de ha Loren benne van akkor felőlem mehetünk. Kérdezd meg Tőle is, kint van a pub előtt, legalábbis az előbb még oda indult.
- Rendben van akkor megkeressük a srácokkal, Ti addig beszélgessetek tovább nyugodtan, és bocsi hogy zavartalak Titeket – válaszolt Harry
Miután elment visszafordultam Louishoz és kérdőn néztem rá.
- Van valami baj?
- Jajjj dehogy nincsen semmi baj – mosolyogva rázta a fejét
- Volt még valami az előbb amit kérdezni akartál, mi lenne az? – kérdeztem tőle nagy kerek boci szemekkel
- Hát igazából nem tudom, hogyan is kérdezzem meg, de inkább nem kerülgetem a forró kását és rákérdezek kerek-perec.
- Igen? – nézek egyre értetlenebbül
- Szerinted lenne esélyem Lorennél? – kérdezi Louis fülig pirulva – úgy értem ha nem lennék ilyen amilyen akkor észre venne?
- Lou maradj olyan amilyen vagy és hidd el valami csak ki fog alakulni, de azért szólok pár szót az érdekedben, mert ha jól vettem észre Te sem vagy neki unszimpatikus – válaszoltam neki kedvesen
- Jajj Maya nagyon szépen köszönöm – ölelt meg én meg nem tudtam mire vélni és kicsit eltoltam magamtól – ne haragudj.
- Semmi baj, nem haragszom csak meglepődtem ennyi az egész, de örülök, hogy mosolyt tudtam csalni az arcodra – vigyorogtam rá – de miért van olyan érzésem, hogy még mindig nem kérdeztél meg mindent?
- Pedig tényleg mindent megkérdeztem, nincs semmi más kérdésem – pirult el megint Louis
Mivel a többiek megtalálták Lorent és valahogy megjelentek körülöttünk így nem tudtuk befejezni a beszélgetést, mert én is szerettem volna kérdezni valamit, de mindegy majd, ha lesz alkalmam akkor megkérdezem Louistól.
- Mayaaa! – ugrált előttem Niall mint egy kisgyerek – Lorennek is van kedve egy nagyot bulizni, akkor Te is jössz?
- Ha Loren is megy akkor én is megyek, ki nem hagynám – mosolyogtam a srácokra kedvesen – majd megmutatjuk Nektek, hogy hogyan buliznak a magyarok.
- Szóval Maya ezt akkor vegyem úgy, hogy csapunk egy olyan estét, mint otthon? – kérdezte Loren
- Pontosan Loren, ahogy mondod. Csapunk egy ugyanolyan bulit amilyet otthon – kacsintottam rá a barátnőmre
Mind az 5 fiú csak nézett értetlenül és azt se tudták melyikünkre nézzenek, úgy elkezdtünk vigyorogni Lorennel. Megbeszéltük a fiúkkal, hogy menjünk és öltözzünk át és utána találkozzunk a szálloda halljában. Loren egy almazöld felsőt vett fel aminek kin van vágva a háta és csak egy vékony pánt tartja, ehhez egy fekete cicanacit vett fel és egy fekete topánkát. Én egy ugyanolyan felsőt vettem fel, mint ő csak az enyém fehér volt és én fekete latex nacival vettem fel és tornacsukával. A fiúk is valamilyen szinten összeöltöztek, de mindegyiküknek megvolt azért a saját stílusa is. Mikor elkészültünk Lorennel siettünk le a hallba ahol a fiúk már vártak minket.
- Jól néztek ki csajok – kedveskedett Harry
- Igen szerintem is – kacsintott rá Lorenre Louis
- Ha befejeztétek a nyáladzást akkor akár indulhatnánk is – vágta hozzánk Liam
- Pedig elkell ismerned, hogy tényleg észveszejtően néznek ki a csajok – kacsintott Ránk Zayn
- Köszönjünk szépen – válaszoltuk Lorennel egyszerre
Na nagy nehezen elindultunk és limuzinnal mentünk a szórakozóhelyre. Miután kiszálltunk Lorennel alig hittünk a szemünknek, egy gyönyörű szép szórakozóhely előtt álltunk meg és a legexklúzívabb az egész városban.
- Tessék lányok ez a kedvenc helyünk a fiúkkal. A Silver Point – válaszolt Zayn miután meglátta a döbbent arcunkat.

Nem a leghosszabb rész, de remélem azért tetszeni fog Nektek, és tudjátok jöhetnek a kritikák nyugodtan. Jó olvasást, puszi Dorcsy és Lina

Kommentek
  1. Én