3. Fejezet - Mindennek a kezdete

Miután odaértünk az arénához és kiszálltunk a taxiból szembetaláltuk magunkat egy magas nagydarab férfivel. - Loren? Nem biztos, hogy én találkozni akarok azzal az 5 beképzelt hülyével - mondtam miközben jobban szemügyre vettem a nagydarab férfit
- Ne idegeskedj már Maya, ez a munkánk és Te is hallottad, hogy direkt minket kértek erre az egészre. Nem okozhatunk mindenkinek csalódást csak azért, mert nem szimpatizálunk a fiúkkal - válaszolt a barátnőm, de láttam rajta, hogy Ő sincs nagyon elragadtatva a dologtól.
Nem szóltam többet, inkább csak megindultam Loren mellett egyenesen a férfi felé.
- Szép jó napot Kisasszonyok. Az én nevem John, a fiúk testőre vagyok és egyben a menedzserük is. Kérem kövessenek - indult el a férfi mogorván és mi mentünk utána.
- Ugye Neked se szimpi ez a fazon? - kérdeztem barátnőmet
- Hát nem igazán Maya, de nem tudunk vele mit csinálni. Inkább menjünk még mielőtt leharapja a fejünket, hogy lemaradtunk.
Én csak bólogattam helyeslően és mentünk John után egyenesen a banda öltözőjéig. Mikor odaértünk John bekopott és választ nem is várva benyitott a fiúkhoz, akik éppen énekeltek. Lorennel egyből egymásra néztünk és láttuk a másikon, hogy egyikőnknek sincs sok kedve a fiúk társaságában lenni. Mikor John végre félreállt az útból a fiúk minket is észrevettek és egyből elhallgattak. John beakart minket mutatni, de csak nézett Ránk és várta, hogy megszólaljunk.
- Sziasztok! - köszöntünk egyszerre Lorennel - Én Maya vagyok, Ő pedig a társam és egyben a legjobb barátnőm Loren. Velünk fogtok a 3 hónapos turné ideje alatt dolgozni. - mondtam nekik egy mosolyt erőltetve az arcomra.
- Sziasztok - köszöntek külön-külön a fiúk. Örülünk, hogy megismerhettünk Titeket, Rachel már sokat mesélt Rólatok. - újságolta el nekünk Naill.
- Hát ez remek - válaszolt lekezelően LorenŰ
Úgy érzem hosszú lesz ez a 3 hónap a fiúkkal, de csak egy munka és már annyi mindenen estünk át Lorennel, hogy ez semmi nem lesz azokhoz képest.
- Mivel este lesz a turné első koncertje ezért úgy gondolom, hogy egyből neki is állhatnánk a készülődésnek, mert ahogy hallottuk nem lesz könnyű Veletek - tért Loren egyből a lényegre
- Egyetértek Lorennel, minél hamarabb készen vagyunk és túl esünk a nehezén annál jobb - helyeseltem én is
- De még bőven van időnk, és amúgy sincs még kedvünk a készülődéshez - nyafogott Louis
- Az minket nem érdekel, előbb vagy utóbb úgyis el kell kezdeni készülődnötök és Mi pont ezért vagyunk itt, hogy hamarabb készen legyetek és, hogy jól nézzetek ki - szóltam rájuk
- Amíg mi lepakoljuk a holminkat addig van időtök, de se több, se kevesebb időt nem kaptok - indult el Loren én pedig mentem utána.
Megkerestük John-t, hogy hova pakolhatunk, majd miután lepakoltunk és egy kicsit felfrissítettük magunkat már mentünk is vissza a fiúkhoz. Bekopogtunk az ajtajukon, de választ azt nem kaptunk úgyhogy benyitottunk és a fiúk nagyba aludtak. Lorennek sem kellett több egyből rájuk kiabált.
- Hé fúk! Ahelyett, hogy aludnátok inkább gyakoroljatok vagy kezdjetek el készülődni.
- Minek kiabálsz Te bolond? - mordult rá Lorenre Harry
- Megmondtuk, hogy csak annyi időtök van amíg mi lepakolunk - válaszoltam megnyugtatva a fiúkat
- Igen azt tudjuk, de vagy fél órára eltűntetek, mi meg addig gondoltuk pihenünk egyet - válaszolt kedvesen Zayn és ránk kacsintott
- Mindegy most már, Ti is frissebbek vagytok és Mi is. Inkább kezdjük el a munkát - néztem rá a fiúkra és Lorenre
- De az annyira unalmas, inkább szórakozzunk - mondta durcásan Liam
- Nem szórakozni jöttünk, hanem dolgozni. Majd szórakoztok a koncert után, addig is üljetek a székeitekbe és elkezdem a sminketeket amíg Loren kiválasztja, hogy mit adjon rátok
Nagy nehezen sikerült rávennünk a fiúkat arra, hogy a székükbe üljenek és, hogy maradjanak nyugton amíg én sminkelem őket, de nem volt egy könnyű menet. Mire az egyiket sikerült a székbe ültetni a másik megint eltűnt. Ezt vagy 1,5 órán keresztül játszották velünk a fiúk, de Lorennel besokalltunk és rájuk kiabáltunk.
- Elég legyen már ebből a viselkedésből, maradjatok már nyugton - förmedtünk rá a fiúkra egyszerre.
Döbbenetünkre a fiúk nagy nehezen szót fogadtak és leültek a székükbe. Míg én sminkeltem Őket, addig Loren kiválasztotta a ruhájukat. Mire én befejeztem már az összes fiúnak megvolt az aznap esti fellépőruha, úgyhogy már csak azt kellett felvenniük. Hiába írta rá Loren a ruhákra, hogy melyik kié a fiúk úgy gondolták, hogy vicces lesz, ha mindenki a másik ruháját veszi fel.
- Ti ennyire hülyék vagytok, vagy súgnak hátulról? - kérdezte Loren ingerülten a fiúktól
Én csak jót mosolyogtam az egészen, mert az én részem szerencsére már le volt tudva, de azért tudtam, hogy neki se könnyű a fiúkkal, szóval odamentem segíteni neki. Kb 2-2,5 órát dolgoztunk a fiúk hülyesége miatt, pedig nekünk ez maximum 1 órát vett idáig igénybe. Már csak a koncert volt hátra és, hogy a fiúk learassák a babérokat.

 

Sziasztok! Köszi, hogy olvassátok a blogunkat. Igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni belőle, hogy nektek is tetsszen. Írjatok nyugodtan kommentet, jöhet hideg-meleg, fel vagyunk rá készülve.
Puszi Dorcsy és Lina

Kommentek
  1. Én